Hogyan növelheted az önbizalmad? Megmutatom!

Az utolsó írásomban kicsit foglalkoztam az önbizalommal, önbizalomhiánnyal. Sokat nem firtattam, most viszont jöjjön egy kis „segítség” ahhoz, hogyan lehet növelni az önbizalmat. Igazából a folyamatot szeretném bemutatni neked, ahogy én csinálom, de ez a „taktika” bármire „ráhúzható”.

Mielőtt részletesen belemennék, első körben szeretném megköszönni az ugrálókötelet Virágos Viktóriának (akit nagyon szeretek), plusz Kiss Zoltánnak (szintén), aki a videót elkészítette.

Első lépésként kitaláltam, hogy egy percig fogok ugrálni, ami természetesen nem jött össze. 🙈🙊🙉🐵😳😔😱🤷🏼‍♀️

(Egyéb okok miatt sem az immunrendszerem, sem az erőnlétem nincs a helyzet magaslatán, viszont október végén lesz a legutolsó hatalmas feladatom, amit meg kell oldanom. Emiatt döntöttem úgy, hogy edzem magam.)

Szóval, felállítok egy célt, amit tuti megtudok csinálni – önbizalomnövelés ugye, nem pedig rombolás. Ötvenszer fogok ugrálni. A végső célom a futás lesz.

Örülök, mert összejött, megdicsérem magam. Ma szerda van. Holnap, mikor megosztom ezt az írást csütörtök lesz, amikor is megint nekiesek az ötvennek. (Dicséret. 😉) Pénteken már hatvan a cél, szombaton is. Vasárnap emelem. Folyamatosan dicsérem magam, mert elértem amit akartam.

Szerdán azt mondom, elindulok a futás irányába, de csak 100-200 méter a cél, s fokozatosan ezt is növelem. A végén majdcsak elérem az 1 km-t! 🙏

Miért jó ez nekem? Mit érek el vele? Önbizalmat, az erőm visszatér, helyesen táplálkozom (már -4 kg), immunrendszer erősítése, méregtelenítés, sok folyadék fogyasztás (citromos víz a lugosítás miatt, de nem minden nap, sima bubi mentes is jó), a határok feszegetése, motiváció másoknak, átélni a gyerekkort (30 percre).

A szabadban a kedvenc zenémmel, barátokkal, akik támogatnak, sokat nevetve, egészségesen táplálkozva élvezni az életet. 😉 S ugye ne felejtsük el az októbert se. 😉

Lassan indulok is megcsinálni az ötvenet, közben majd egy-egy videót teszek fel, hogy lássátok hogyan haladok.

Csodás, motivációval teli napot kívánok!

Neked mi a célod? 💁🏼‍♀️

Puszi, Niki. 😘❤🤗🥂

50 ugrás. Bökj a képre, és nézd meg a videót!