Köszönetnyilvánítás

Mindenekelőtt köszönetet kell mondanom a blog oldalának, a sok fejlesztőnek, kiadónak, hogy létrejöhetett ez a blog, s majd a későbbiekben egy vagy több könyv az életről, életemről. És hálával tartozom az új életemért!

Köszönettel tartozom azoknak az embereknek, akik végtelen türelmükkel, bölcsességükkel elviselték hibáimat, gyengeségeimet, tudatlanságomat, a hisztiket, elfogadtak olyannak amilyen vagyok, és szeretettel fordultak felém.

Ezen emberek között – a szüleimet, családomat is beleértve – meg kell említenem Henit, Hajnikáimat, Hartwigot, Lászlót, Barbarát, Istvánokat, és nem utolsó sorban Dávidkámat, Katikámat, Wernert, Zoltánokat, Norbit, Erikát, Vikit, Tamást, Vagányt és Virginiát!

Nem feledkezhetem meg a többi barátról, emberről sem, akik végig kísértek életem szakaszain, akiket szeretek, akiket nagyra becsülök, akiknek hálás lehetek, viszont itt nem nevezném meg őket!

Hálával tartozom minden embernek, aki az életembe lépett, akikkel beszélhettem valamilyen formában, és üzenetet hoztak számomra.

Végezetül meg kell említenem olyan embereket, akikkel sohasem találkoztam, beszéltem, viszont a munkájukat végezve nagyon sok boldog napot hoztak az életembe!

Megköszönöm az iskoláknak a segítséget (Dr. Kollár Coaching, Akéta képzések), mert volt egy álmom, ami valóságot öltött, s boldogan, szeretett szakmámban élhetem tovább az életem!