Angyalok, segítők vezetnek engem

Elindultam Sümegről a tanácsadóhoz. Útközben szokás szerint képek villantak be a múltamból. Emlékszem, fiatalabb koromban a Szellemekkel suttogó volt a kedvenc televíziós sorozatom. Akadt olyan hétvége, amikor csak ezt néztem. Csodáltam a főszereplő hölgyet, mindenféle téren. Az autóban ülve feltettem magamnak azt a kérdést, hogy: hiszek a szellemekben, az angyalokban, és úgy egyáltalán, mit gondolkodok a reinkarnációról? Az emlékképek és a gondolatok cikáztak a fejemben, aztán arra ocsúdtam, hogy nem túl hosszú utam végére értem, ott állok új segítőm háza előtt.


Szeretném most megszólítani a segítőm, akivel ha nem is sokszor, de a legnehezebb pillanatokban találkozhattam.

A „véletlenek” mindig működnek az életünkben. A sorsnak köszönhetően találkoztam veled, ám akkor alig tudtam valamit arról, hogy ki vagy, mivel foglalkozol, és miként tudsz segíteni másoknak. Kérlek, mesélj kicsit magadról az olvasóknak.

Az Angyalok szerint a testi és a lelki probléma valójában abból ered, hogy a lelkünk megfeledkezik a Teremtővel való összeköttetésről. Gyermekkorom óta hiszem létezésüket. Látom és hallom Őket. Megtanítottak kérni. Megtanítottak elfogadni. Megtanítottak gyógyítani. Megtanítottak hinni a csodában.

Molnár Marianna, a Szeretet Kuckó megálmodója és alapítója vagyok.

Az anyagi világból pár éve kilépve újra az önkeresés és önmegvalósítás útjára léptem. Elindultam a „láthatatlan” világ felé. Elkezdődött egy mély belső utazás. Ez az utazás még mindig tart.

Aztán elérkeztem életem azon pontjára, ahol a magammal hozott tudás apró csiszolatlan részeit kell, hogy tökéletesítsem. Tanfolyamok, könyvek, rengeteg önmunka, mai napig tartó folyamatos tanulás. Mindezen kitartó munka eredménye lett a hozott és tanult technikák segítségével embertársaim gyógyítása, tanítása, saját életutak felfedezése, test – lélek – szellem egyensúlyának összehangolása.

Gyógyítói munkám mindennapi elengedhetetlen része: hálát adok az Úrnak, az összes égi segítőnek a „láthatatlan” világban. Hálás vagyok a családomért, minden emberért, akikkel a tiszta szeretet energiáján keresztül kapcsolódhatok. Hálás vagyok, hogy ilyen csodálatos életfeladatot kaptam.

Molnár Marianna vagyok, lélekgyógyász, angyalterapeuta, ThetaHealing konzulens, Masszőr – Lélekmasszázs.

Említed, hogy már életed korai szakaszában kapcsolatba kerültél egy olyan világgal, amihez magasfokú nyitottságra van szükség, és ami sokat adott neked. Ez az élmény egyértelműen kijelölte az utat, hogy majdan szeretnél segíteni másoknak, vagy csak később vált egyértelművé, hogy gyógyítóként van dolgod?

Gyermekként nem gondoltam rá, hogy én ezzel a világgal fogok együtt létezni. Sőt! Mivel nem e világi, így tehát megfoghatatlan dolog volt ez számomra. Nem is nagyon tudtam, mi történik körülöttem. Nagyszüleim, szüleim is hívő emberek voltak. Mégsem éreztem, hogy erről beszélnem kellene velük. Nem voltak könyvek, anno még nem volt online világ, hogy rákeresek, mi is ez az egész körülöttem. Így inkább elfojtottam, majd a félelem érzése elgyengítette a képeket.

Kamasz éveimben egyáltalán nem volt jelen a spiritualitás, de egész életemet a hit, a jó Isten szeretete kísérte végig. Majd egy csodálatos életútra léptem: az anyaság töltötte ki minden percem, és az elmém minden egyes bugyrát.

Az érzés, hogy valami van bennem, valami, ami nem kézzelfogható és nem iskolapadban tanulható, egyre jobban erősödött. Nagyon sokáig csak figyeltem magam. Próbáltam ránézni, hogy honnan jönnek nekem olyan információk, amiről mindaddig sejtésem nem volt. Elkezdett nagyon gyorsan felerősödni bennem minden. Amikor előre tudod, érzed. Egyszer csak jöttek az álmok. Újra kapcsolatba léptek velem a szellemvilágból. Ez volt az a pont, mikor tudtam, hogy most már oda kell figyelnem rájuk. Tudtam, hogy újra kapcsolódnom kell a fenti világhoz. Ekkor már készen álltam… Így érkeztem meg életem fontos és szívmelengető feladatához.

A szellemvilághoz való újbóli kapcsolódás révén megláttad az irányt, hogy merre kellene menned. Érdekelne, hogy mi volt a következő lépés, illetve hogyan választottad ki végül, hogy kitől és mit tanulj? Azaz miért éppen a korábban említett módszereket választottad? Vagy inkább a technikák választottak téged?

Mikor az igazi életutadra lépsz, egyszer csak elsimul előtted minden. Egy csodálatos emberrel való találkozás után tudtam, hogy most a legjobb útra léptem. Nagy Krisztina (Angyali segítő, Angyalterapeuta, Angyal tanár) volt, aki bevezetett az Angyalok világába. Az ő segítségével minden letisztult előttem. Tudtam, hogy az Égiek ezt az utat szánták földi létemre. Utána elsajátítottam a ThetaHealing segítségével a Mindenséggel való tiszta kapcsolódást. Aztán jöttek a különféle masszázs – lélekmasszázs technikák. Ez utóbbit saját gyógyító energiákkal kiegészítve. Ezek voltak az alappillérek.

Már említettem, hogy a mai napig folyamatosan a tanulás útján járok, ám a legnagyobb tanítás mindig fentről érkezik. Minden konzultációban az Égiektől kapom a legnagyobb tanításokat. Hálás vagyok nekik minden egyes konzultáció után, hogy ennyire segítik a tőlük kapott tiszta üzenetekkel a gyógyítói, segítői munkám.

Az emberek manapság már nem csak a testi, de a lelki egészséggel is kezdenek aktívan foglalkozni. Nem néznek tehát furcsán arra, aki elmeséli ismerőseinek, hogy egy coach-csal, egy természetgyógyásszal, egy kineziológussal dolgozik együtt, hogy jobban legyen. De mi a helyzet az angyalterapeutákkal? Tudják-e az emberek, hogy létezik ilyen, és ha igen, menyire nyitottak, elfogadók ezzel az egyértelműen magasabb szinten működő segítséggel kapcsolatban?

Hála a jó Istennek, egyre inkább elfogadják az emberek a lelki segítségnyújtás minden formáját. Azt, hogy angyalterapeuta, nem kell elmagyarázni. Az angyalokról általában minden embernek van valami elképzelése. Emlékeznek, ha más nem, akkor gyermekkorukból, mikor még szabadon kapcsolódtak hozzájuk.

Te, mint egy nem klasszikus tanácsadó, miként látod a jelenlegi koronavírusos helyzetet? Volt-e már az égiek részéről feléd utalás arra, hogy nekünk, embereknek mit kellene megértenünk mostanság, illetve ha szükséges, min kellene változtatnunk?

Igen. Én személy szerint próbálom a legkevésbé beengedni az életembe, de a tanítása bizonyára megvan neki. Megállni. Befelé, egymás felé, a családhoz visszatenni a fókuszt. Kaptunk még egy nagy tanítást az anyagi világ mulandóságáról. Kaptunk egy kis időt, hogy a magunkkal és a szeretteinkkel együtt töltött napokat tartalmasabb „szeretet idővel” tölthessük el.

A szellemvilággal folyamatosan kapcsolatban álló segítőként mit üzennél az embereknek?

Talán a legfontosabb, hogy kezdjünk el embertársainkkal a szeretet nyelvén kommunikálni. Tetteinket vezérelje a jó szándék. Szívünkbe engedjük be Istent, elménkbe pedig az összes égi segítő üzenetét.

Mindent nagyon szépen köszönök! 😇


Távoztam a találkozóról. Kiléptem a házból, majd beültem az autómba, és folytattam volna utamat Ausztriába, de nem tudtam. Úgy éreztem magam, mint akit leforráztak. Ültem, néztem ki a fejemből, hogy most akkor mi is van. Útközben annyira eltűnődtem, hogy bevillant az az emlékkép is, hogy éjjel-nappal dolgozom, mert csak a pénz körforgásában éltem. Mikor felejtettem el azt a másik, emelkedett világot? Hiszem oka volt annak, hogy imádtam az említett a sorozatot, az volt a nagy kedvenc. Haladtam tovább Ausztria irányába, elkalandozva egy másik világ felé…